KWIDS is een groep enthousiaste kunstenaars en kunstliefhebbers uit de Stellingwerven met als standplaats Noordwolde, het voormalige z.g. “rotandorp”. De kunstenaars hebben hun ateliers in de omgeving. KWIDS stelt zich ten doel een platform te zijn voor kunst in de breedste zin van het woord en kunst dichter bij de mensen te brengen. Zij tracht dit te bereiken door kunstexposities en kunstmanifestaties te organiseren en heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel. Onze inkomsten bestaan uit de bijdrage die onze Vrienden & Partners jaarlijks doneren, de bijdrage die kunstenaars betalen bij deelname van een expositie en 20% commissie bij verkoop van kunstwerken.

Enthousiasme gezocht!

Ons kunstproject blijft behoefte hebben aan enthousiaste kunstenaars, kunstliefhebbers en vrijwilligers ter vergroting en ter verbreding van haar bestand. Wij willen blijven gaan voor kwaliteit, voor grotere diversiteit en onderlinge uitwisseling, ook met andere kunstinstellingen. Ook willen wij in de toekomst onze contacten met de scholen in Noordwolde en omgeving een nieuwe impuls geven. Er kan gewerkt worden aan secretariaatwerk, zoeken naar en aanschrijven van nieuwe kunstenaars, samenstellen van exposities, verspreiding van folders en aankondigingen, ophangen en uitlijnen van kunstwerken, schoonmaak en onderhoud en gastvrouw- gastheerdiensten tijdens exposities.

Voor wie eerst meer informatie wil, neem gerust contact op via deze site of persoonlijk met ons secretariaat 0521 381813 Lies Bunk.
Kunst hoort bij het leven en dus bij Noordwolde!