WIE ZIJN WIJ

 KWIDS is een groep enthousiaste kunstenaars en kunstliefhebbers uit de Stellingwerven met als standplaats Noordwolde, het voormalige z.g. “rotandorp”. De kunstenaars hebben hun ateliers in de omgeving. KWIDS stelt zich ten doel een platform te zijn voor kunst in de breedste zin van het woord en kunst dichter bij de mensen te brengen. Zij tracht dit te bereiken door kunstexposities en kunstmanifestaties te organiseren en heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel. Onze inkomsten bestaan uit de bijdrage die onze Vrienden & Partners jaarlijks doneren, de bijdrage die kunstenaars betalen bij deelname van een expositie en 20% commissie bij verkoop van kunstwerken.

 

KWIDS ZOEKT VRIJWILLIGERS

Wij zijn sinds kort weer op zoek naar enthousiaste collega-vrijwilligers als gastvrouw/gastheer voor bij onze exposities, Deze duren 8 weekenden telkens met meerdere kunstenaars uit de Noordelijke provincies en als gastvrouw/heer draai je minimaal 2 x een middag per expositie samen met een ander. Wij werken met een fijne groep vrijwilligers die met passie hun aandeel leveren.

Met name jongeren worden hierbij van harte uitgenodigd te reageren.

Lijkt het je leuk om met regelmaat met anderen bezoekers te ontvangen en kunstenaars te ontmoeten, ben je nieuwsgierig naar kunst in zijn algemeenheid of ben je b.v. net een opleiding gestart in die richting, reageer dan via het Contactformulier op deze site en wij nemen contact met je op.

Hartelijk welkom alvast!