KWIDS is een groep enthousiaste kunstenaars en kunstliefhebbers uit de Stellingwerven met als standplaats Noordwolde, het voormalige z.g. “rotandorp”. De kunstenaars hebben hun ateliers in de omgeving. KWIDS stelt zich ten doel een platform te zijn voor kunst in de breedste zin van het woord en kunst dichter bij de mensen te brengen. Zij tracht dit te bereiken door kunstexposities en kunstmanifestaties te organiseren en heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel. Onze inkomsten bestaan momenteel alleen uit de bijdrage die kunstenaars betalen bij deelname en de 20% commissie bij verkoop van kunstwerken.

Het bestuur bestaat uit: Jan H. Vermeijden (voorzitter), Lies Bunk (secretariaat) en Anje Detmers (penningmeester) en de leden Jan Slot en Mary Thijssen. Expositie Commissie (EC): Gerda Bakker, Marijke Booij, Lies Bunk, Colja Laane, Mary Thijssen en Antoinette Veenhuis. De Inrichting Commissie (IC) bestaat uit: Marijke Booij, Cees Lodder, Jan Slot en Jan H. Vermeijden. Publicitieit Commissie (PC): Gerda van Galen, Eddy van der Maarel en Jan H. Vermeijden. Gastvrouwen/heren o.a.: Joke Bleichrodt, Joke Hartkamp, Manja Helmers, Joepy Hogers, Tea Jellesma, Marga Kramer, Yvonne Legerstee, Marijke van der Maarel, Inge Reinink, Jaap Resink en Karin Stins. Website: Martin Bakker/Jan H. Vermeijden. Foldering: Lies Bunk, Marga Kramer, Mary Thijssen en Antoinette Veenhuis.

DSC08792-150x150
Enthousiasme gezocht!

Ons kunstproject blijft behoefte hebben aan enthousiaste kunstenaars, kunstliefhebbers en vrijwilligers ter vergroting en ter verbreding van haar bestand. Wij willen blijven gaan voor kwaliteit, voor grotere diversiteit en onderlinge uitwisseling, ook met andere kunstinstellingen. Ook willen wij in de toekomst onze contacten met de scholen in Noordwolde en omgeving een nieuwe impuls geven. Er kan gewerkt worden aan secretariaatswerk, zoeken naar en aanschrijven van nieuwe kunstenaars, samenstellen van exposities, verspreiding van folders en aankondigingen, ophangen en uitlijnen van kunstwerken, schoonmaak en onderhoud en gastvrouw- gastheerdiensten tijdens exposities.

Voor wie eerst meer informatie wil, neem gerust contact op via deze site of persoonlijk met ons secretariaat 0521 381813 Lies Bunk.

Kunst hoort bij het leven en dus bij Noordwolde!

 

Wordpress themes JazzSurf